

2022 HEALTH CARE CONFERENCE AGENDA

THURSDAY, NOVEMBER 3, 2022

TIME	SECTION	DURATION
TIME	02011011	Dominion
7:00 a.m.	Registration and Breakfast	60 min
8:00 a.m.	Welcome and Introductions	
	Brian Conner, Emcee, Partner and Co-Leader, Moss Adams Health Care Consulting Services	10 min
8:10 a.m.	State of the Industry: What Lies Ahead for Health Care	
	Ford Koles, Vice President and National Spokesperson, The Advisory Board	80 min
9:30 a.m.	Break	15 min
9:45 a.m.	There's a New Sheriff in Town - How CA SB 184 Could Have Rippling Impacts on Health Care State Regulation Across the Nation	60 min
	Eric Klein , Partner and Team Leader, Sheppard Mullin National Health Care Practice	
	Bill Barcellona, EVP of Government Affairs, America's Physician Groups	
	Ryan Witz, Policy Group Vice President, California Hospital Association	
	Andy Davidson, Managing Director, Executive Search and Leadership Advisors, Gallagher; former CEO of Oregon Association of Hospitals and Health Systems (moderator)	
10:45 a.m.	Strategies to Move Your Organization from Survival to Sustainability and Growth	45 min
	David Kim, Partner, Moss Adams Operational Excellence and Performance Improvement, Health Care Consulting Practice	
	Eric Lucas, Managing Director, Moss Adams Provider Reimbursement Health Care Consulting Services, Health Care Consulting	
	Marnee Pierson Iseman, Partner, Moss Adams Lean Health Care Consulting Practice	
	Karl Rebay, Partner, Moss Adams Strategy & Integration Health Care Consulting Practice	
	Stacy Stelzriede, Partner and National Practice Leader, Moss Adams Hospitals Practice (moderator)	
11:30 a.m.	Break/Lunch	15 min

11:45 a.m.	Bonus Lunch Session	60 min
	Hospital at Home: Where Is it Now and Where Is it Going?	
	David Michael Levine, MD, MPH, MA; Physician and Researcher, Division of General Internal Medicine and Primary Care, Brigham and Women's Hospital	
	Chad Nelson, MD; Chair, Division of Hospital Internal Medicine and Medical Director, Mayo Clinic Advanced Care at Home-Arizona	
	Larry Vernaglia, Partner and Department Chair, Foley & Lardner's Industry Teams Department (moderator and presenter)	
12:45 p.m.	Break	15 min
1:00 p.m.	The Urgency of Behavioral Health Integration and Whole Person Care	
	Shawn Coughlin, President and CEO, National Association for Behavioral Healthcare	
	George Woods, MD; Life Fellow of the American Psychiatric Association; Chief Scientific Officer, Crestwood Behavioral Health, Inc.	45 min
	Michael Hunn, CEO, CalOptima	
	Anil Shankar, Partner, Foley & Lardner Health Care Practice (moderator)	
1:45 p.m.	We're Still Talking About Moving from Volume to Value: The Future of Risk- Sharing and Value-Based Care Post-Pandemic	
	Thomas Graf, MD; Fellow of the American Academy of Family Physicians; Interim CEO, Chief Clinical and Quality Officer, Renown Health	
	Tamara Schaffert, MBA; Chief Strategy Officer, PSW	45 min
	Stacey Hrountas, CEO, Sharp Rees-Stealy Medical Centers	
	Sarat Raman, MD; Vera Whole Health	
	Susan Dentzer, President and CEO, America's Physician Groups (presenter and moderator)	
2:30 p.m.	Medicare Advantage: The Future of Health Care, or the Canary In the Coal Mine?	60 min
	Mark Hamelburg, SVP, Federal Programs, America's Health Insurance Plans	
	Richard Kronick, PhD; Professor, Family Medicine and Public Health, University of California at San Diego	
	Laura Zehm, Retired CEO, Aspire; SVP and Chief Administrative Officer, Montage Health	
	Jeff Conklin, SVP, Chief Payor Strategy Officer, Oregon Health & Science University	
	Eric Klein, Partner and Team Leader, Sheppard Mullin National Health Care Practice	
3:30 p.m.	Break	30 min
4:00 p.m.	The Rx for Health Care Transformation: A Conversation with Dr. Phil Polakoff and Susan Dentzer	45 min
	Dr. Polakoff, MPH; Founder and CEO, A Healthier WE; Stanford University School of Medicine Affiliated Scholar, Stanford University Bill Lane Center for the American West	
	Susan Dentzer, President and CEO, America's Physician Groups	

4:45 p.m.	Keynote Session: Accidental Medicine Dr. Anupam Jena; economist, physician, and cohost of Freαkonomics, M.D. podcast	60 min
6:30 p.m.	Dinner Reception: Celebrating Our Superheroes Join us for a superhero-themed evening reception and strolling dinner. Wear your favorite hero costume or accessories and join the fun.	2.5 hrs

FRIDAY, NOVEMBER 4, 2022		
TIME	SECTION	DURATION
8:00 a.m.	Breakfast	30 min
8:30 a.m.	Welcome Back	5 min
8:35 a.m.	A Recovery Plan for America's Physicians: A Conversation with Dr. Jack Resneck	55 min
	Dr. Jack Resneck, Jr.; President, American Medical Association	
	Brian Conner, Partner and Co-Leader, Moss Adams Health Care Consulting Services	
9:30 a.m.	Workforce in Crisis: Retaining Talent and Recruitment Strategies for Health Care	60 min
	Dr. Thomas Graf, MD; American Academy of Family Physicians Fellow; CEO and Chief Clinical and Quality Officer, Renown Health	
	Siri Nelson, President and CEO, Marshall Medical Center	
	Susan O'Hare, Area President, Gallagher Human Resources and Compensation Consulting	
	Rob Lenio, Managing Principle of Physician Compensation and Valuation, Gallagher Human Resources and Compensation Consulting	
	Toni Dolby, Managing Director and Senior Consultant of Compensation and Rewards, Gallagher Human Resources and Compensation Consulting	
10:30 a.m.	Break	30 min
11:00 a.m.	Health Care Deals: 2022 Trends and the Changing Environment	
	Kevin Cable, Managing Director, Cascadia Capital LLC	
	Patrick Yam, CEO and Cofounder, Somnology, Inc.	60 min
	Michael Stroup, Chief Development Officer, Geode Health	
	Andrew Clark, Managing Partner, Leavitt Equity Partners	
12:00 p.m.	Conclusion	

TUESDAY, DECEMBER 6, 2022				
TIME	SECTION	DURATION		
On-demand recordings of the in-person conference become available				
10:00 a.m.	[Webcast] The Future of Reimbursement Through the Lens of MedPAC; A Conversation with Michael Chernew and Susan Dentzer			
	Michael E. Chernew, PhD; Chair, Medicare Payment Advisory Commission (MedPAC); Leonard D. Schaeffer Professor of Health Care Policy and the Director of the Healthcare Markets and Regulation Lab in the Department of Health Care Policy, Harvard Medical School	90 min		
	Susan Dentzer, President and CEO, America's Physician Groups			
THURSDAY, DECEMBER 8, 2022				
10:00 a.m.	[Webcast] Politics and the Pandemic: Where Do We Go from Here? Paul H. Keckley, Managing Editor, The Keckley Report	60 min		