

WOMEN'S INAUGURAL LEADERSHIP RETREAT

WEDNESDAY, NOVEMBER 2, 2022

TIME	SECTION	DURATION
2:00 p.m.	Welcome and Introductions	5 min
2:05 p.m.	Leading Through Crisis: Leadership & Innovation Panel	60 min
	Diane Hansen, CEO, Palomar Health	
	Eleace Sawyers, CEO, Community Health Partnership of Illinois	
	Betsy Suydam, CFO, Vancouver Clinic	
	Laura Zehm, Retired CEO of Aspire Health Plan, Senior Vice President and Chief Administrative Officer of Montage Health	
	Moderated by Stacy Stelzriede, Partner and National Practice Leader, Moss Adams Hospitals and Health Systems Practice	
3:05 p.m.	The Importance of Cultivating Relationships and Networking	50 min
	Dr. Bahby Banks, CEO, Pillar Consulting	
3:55 p.m.	Break with Beverages	15 min
4:10 p.m.	Ice Breaker with Dr. Bahby Banks	15 min
4:25 p.m.	Breakout 1 Roundtable Discussions	25 min
4:50 p.m.	Breakout 2 Roundtable Discussions	25 min
5:15 p.m.	Key Takeaways & Closing Remarks	E i
	Dr. Bahby Banks, CEO, Pillar Consulting	5 min
5:20 p.m.	Open Networking & Happy Hour	40 min
	Wine, cheese, and chocolate!	