Women's Executive Leadership Forum (WE Lead)

WEDNESDAY, NOVEMBER 1, 2023

MOSS<u>A</u>DAMS

WE LEAD >

TIME	SECTION	DURATION
1:00 p.m.	Registration Check-in Opens for 2023 Health Care Women's Executive Leadership Forum	30 min
1:30 p.m.	Keynote Feature: Leading Through Transformation	
	Successful health care leaders lead through transformative times. Learn how to harness courage and authenticity to lead and elevate others in your organization.	60 min
	PRESENTED BY Scharrell Jackson , CEO & COO, STJ Consulting; CEO & Founder, Leadership in Heels	
2:30 p.m.	Break	15 min
2:45 p.m.	Pay it Forward!A panel discussion of female leaders in health care who share their experience from the front line, leading their organizations and teams through transformation while paving the way for future leaders.Jackie Ejuwa, Vice President of Health Transformation, Blue Shield of CaliforniaDr. Kelly Elmore, President, KOE Medical Consulting Inc.Robin Riske, Financial Executive, Advisor, and Board Member Tomi Ryba, Former President and CEOMODERATED BY Sara Bennett, Business Insurance Division Principal and Health Care Practice Leader, Marsh McLennan Agency	75 min
4:00 p.m.	How to Lift and Lead Through Transformation Engage with others in a roundtable discussion to share recommended practices and stories related to organization transformations.	30 min
4:30 p.m.	WE Lead Networking and Happy Hour	90 min
6:00 p.m.	Conclusion	

2023 Executive Health Care Conference

THURSDAY, NOVEMBER 2, 2023

MOSSADAMS

TIME	SECTION	DURATION
7:30 a.m.	Registration Check-in and Breakfast	60 min
8:30 a.m.	State of the Industry: What Lies Ahead for Health Care in 2024A review of the current environment across the continuum, market forces, competitive pressures, and untapped opportunities.PRESENTED BY Ford Koles, Vice President and National Spokesperson, The Advisory Board	90 min
10:00 a.m.	Networking Break	30 min
10:30 a.m.	 The Evolving M&A Regulatory Landscape in Health Care Navigate how the FTC, DOJ, and states are scrutinizing transactions through increased regulations—and how it may impact future health care deals. William Barcelona, EVP, Government Affairs, America's Physician Groups John Carroll, Antitrust & Competition Practice Group Partner, Sheppard Mullin Eric Klein, National Health Care Practice Partner and Team Leader, Sheppard Mullin 	60 min
11:30 a.m.	 Investment Trends in Health Care Hear from market leaders on investment strategies across the health care continuum as we prepare for 2024, including diversifying revenue streams, new technologies to eliminate costs, improving the patient experience, and more. Jon Eide, COO, Echo Health Ventures Dana Jacoby, CEO, Vector Medical Group Chris Schickling, Managing Director, Gallagher Equity Mergers & Acquisitions Human Capital Team MODERATED BY Eric Klein, National Health Care Practice Partner and Team Leader, Sheppard Mullin 	60 min
12:30 p.m.	Buffet Lunch and Networking	60 min

1:30 p.m.	 Solving the Biggest Challenges in Health Care Learn about transformational strategies for health systems and how data at the fingertips of health system executives can point them in the right direction. Jeff Conklin, MPH, FACHE, SVP, and Chief Payor Strategy Officer, Oregon Health & Science University Anthony Masciotra, Jr., COO, Emory Clinic & Emory Specialty Associates 	60 min
	Karl Rebay, Partner, Health Care Consulting Strategy & Integration Leader, Moss Adams	
	The Future of Reimbursement	
	Position your organization for the challenges ahead.	
	Jason Alvarez, EVP, Gallagher Re North America	
	Alysa Keefe, System SVP of Public Policy and Advocacy, CommonSpirit Health	
2:30 p.m.	Richard Riter, Director, Moss Adams Revenue Cycle Health Care Consulting Practice	60 min
	Larry Vernaglia, Partner and Industry Teams Leader, Foley & Lardner	
	MODERATED BY Eric Lucas, Managing Director, Moss Adams Provider Reimbursement Health Care Consulting Practice	
3:30 p.m.	Networking Session and Break	30 min
	Keynote Feature: Political Point-Counterpoint	
	Engage with this dynamic political powerhouse duo as they predict where health care policy and politics are headed in advance of the 2024 election.	
4:00 p.m.	Donna Brazile, Former Chair, Democratic National Committee; Senior Advisor, Purple Strategies	90 min
	Karl Rove, Former Senior Advisor to President George W. Bush; Former Deputy Chief of Staff; Political Pundit and Author	
	MODERATED BY Julie Rovner, Chief Washington Correspondent, KFF Health News	
5:30 p.m.	Happy Hour Reception with Keynotes	75 min

2023 Executive Health Care Conference

FRIDAY, NOVEMBER 3, 2023

MOSSADAMS

TIME	SECTION	DURATION
8:00 a.m.	Breakfast	60 min
9:00 a.m.	Keynote: The Future of Health and Medicine: Where Can Technology Take Us? Explore how game-changing technology is improving the practice of medicine. PRESENTED BY Daniel Kraft, M.D., Physician, Scientist, Inventor, Entrepreneur, and	65 min
	Innovator; Chair, XPRIZE Pandemic & Health Alliance	
10:05 a.m.	Break	25 min
10:30 a.m.	 The Changing Behavioral Health Market Landscape: Implications for Consumers, Providers, Payers, and Investors Behavioral health is on a critical trajectory, and it faces new hurdles: from updating antiquated disparate payment models to integrating behavioral health in primary care, to leveraging virtual apps and care on demand. Learn how the behavioral health landscape is evolving. PRESENTED BY Monica Oss, Founder and CEO, OPEN MINDS 	45 min
11:15 a.m.	 How Leaders Are Navigating the New Behavioral Health Landscape Explore how market leaders are improving patient outcomes across the continuum. Michael Hunn, CEO, CalOptima Health Jesse Tamplen, VP of Behavioral Health, John Muir Health Dr. Mirene Winsberg, CMO and Cofounder, Brightside Health MODERATED BY Anil Shankar, Partner, Health Care Lawyer, Foley & Lardner 	45 min
12:00 p.m.	Conclusion Please complete our survey before you go	